Filip Posadovský – už zase chci dřít ve fitku

FitnessStories
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 81 [name] => Stories [slug] => stories [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 81 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 81 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Stories [category_nicename] => stories [category_parent] => 0 ) )

Jmenuji se Filip a za pár měsíců mi bude 25 let. Ve Form Factory jsem tak trošku kočující člen, většinu času trávím ve vršovickém klubu, ale najít mě můžete i v Nových Butovicích nebo ve Stodůlkách.

Vystudoval jsem stavební průmyslovku a vrhnul jsem se i na vysokou školu, kterou jsem bohužel nedokončil. V současnosti pracuji jako geodet. Od malička se věnuji bojovým sportům a cizí mi nejsou ani kondiční sporty ve fitku. A protože sport je pro mě důležitý, chtěl jsem si udělat kurz osobního trenéra, na to zatím bohužel nedošlo právě kvůli složité současné situaci a omezeným možnostem cokoliv dělat.

Je to náročné, ale zvládám to

Prakticky rok doma je pro mě osobně hodně náročný. Chybí mi otevřená kina, možnost společenského vyžití, možnost vyrazit si kam budu chtít a kdy budu chtít a především fitko. Současná složitá situace mi vzala především svobodu a tréninky, které jsem v uplynulém roce mohl odchodit, ale na druhou stranu chápu, že návrat do normálu není jednoduchý. Dělám co můžu a už se těším na běžný režim

Ale není vše jen negativní. Abych se udržel v kondici, snažím se pravidelně navštěvovat workoutové hřiště, mým oblíbeným je nový “plac” v Britské čtvrti pražských Stodůlek, kde si mohu užít i venkovní stroje se zátěží a alespoň si trochu mohu kompenzovat můj standardní trénink ve fitku. Samozřejmě jsem také neváhal a koupil jsem si na doma i posilovací gumy a činky, ale znáte to, doma je docela složité se dopracovat k pravidelnému aktivnímu pohybu.

Hlavně neztrácet naději

Pevně věřím, že se situace celkově stabilizuje a v dohledné době budu mít možnost pro návrat k mému oblíbenému cvičení a jak jsem již zmínil v úvodu – chci zase začít dřít, protože sport je nejen moje hobby, ale dlouhodobý životní styl. Tak si držme palce, vše dobře dopadne.

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.