Semínkový chléb

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 20 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 20 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 12 [name] => Stravování [slug] => stravovani [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 12 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 17 [filter] => raw [cat_ID] => 12 [category_count] => 17 [category_description] => [cat_name] => Stravování [category_nicename] => stravovani [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 43 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 43 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) )
FitnessStravováníTipy

Během vánočních svátků mnozí z nás povolí na uzdě a dopřejí si nad rámec toho, co jsou obvykle zvyklí. Cukroví, vánočka, salát nebo smažený kapr. A nejlépe všechno dohromady několik dní za sebou.

To může mít za důsledek, že se cítíme těžce, možná i nafoukle. Leden je tady a nastává čas se vrátit zpět do režimu.

Semínkový chlebík, který peču již několik let, bych ráda nyní představila i vám. Je výborným pomocníkem při očištění organismu, podporuje trávení a vyprazdňování. Mohu zaručit, že do 3 dnů pocity těžkosti a nadýmání zcela odezní.

Recept je velmi jednoduchý, navíc na něj nepotřebujete ani domácí pekárnu na chléb.

Ingredience:

  • 100g slunečnicová semínka
  • 20g lněná semínka
  • 20g chia
  • 20g kokosová mouka
  • 30g vloček
  • 1čl prášek do pečiva
  • 1 vajíčko
  • dýňová semínka na posypání

Všechny ingredience smíchám dohromady a přidám cca 200ml vody, rozmixuji a naliji do formy vystlané pečícím papírem.

Peču na 200 stupňů cca 35-40min. Pět minut před dopečením posypu dýňovými semínky.

Před konzumací nechám vychladnout. Chléb důkladně zabalený v utěrce vydrží křehký a vláčný i týden.

Doporučuji konzumovat například s míchanými vejci, šunkou nebo jinou bílkovinou.

Dejte mi vědět, jak vám chlebík chutná.

Autor Hanka Volfová

Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 14 [name] => Online trénink [slug] => online [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14 [taxonomy] => category [description] =>

Živé vysílání a rozsáhlá knihovna

Cvičení dostupné kdykoliv a kdekoliv

Profesionální trenéři Form Factory

[parent] => 0 [count] => 353 [filter] => raw [cat_ID] => 14 [category_count] => 353 [category_description] =>

Živé vysílání a rozsáhlá knihovna

Cvičení dostupné kdykoliv a kdekoliv

Profesionální trenéři Form Factory

[cat_name] => Online trénink [category_nicename] => online [category_parent] => 0 ) )
Online trénink

Instruktor skupinových lekcí