Turnaj, který bude mít šílené grády! Jsi ready na Birmingham?

Tipy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 124 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 124 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) )

„Až to podepíšu, jste všichni v haj*lu!“

Tak pravil světová #72 Fleury a vyhlásil válku všem trumfům polotěžké divize OKTAGONu. V té se ho rozhodl tvrdě přivítat vítěz OKTAGON Underground, česká postojářská legenda a #5 žebříčku „DeeDee“ Škvor.

Napjatý zápas evropské MMA ligy mistrů v lehké váze, který po napadení Wanlisse přešel do osobní roviny a jeden druhého chce ihned sestřelit – „Jedi“ Wanliss vs. švédská #1 „The Knockout Prince“ Siraj.

Brněnský samopal „AK47“ Kalašnik proti vládci bleskových knockoutů Etebarovi, který má 3 nejrychlejší KO za 6, 10 a 16 vteřin.

Diskutovaný návrat nejkontroverznějšího zápasníka OKTAGONu, kterého buď milujete nebo nenávidíte – Shema Rocka. Toho chce umlčet nový objev OKTAGONu Catacoli.

Do akce zamíří i jeden z nejsympatičtějších zápasníků, vítěz anglicko-irské OKTAGON Výzvy George Staines proti brilantnímu slovenskému postojáři Cigánikovi.  

Další slovenské postojářské eso Hromek či namotivovaný Handanagić. Frajer s neskutečným příběhem Aaron Aby. Střet titánů mezi bývalým 2násobným šampionem Cage Warriors a organizace FCC Stantonem a titulovým vyzyvatelem FEN Wojciechowskim. A také bitva talentů mezi velkohubým Irem Frimpongem a Mullenem, který Ira musí seknout!

Vzrušující atmosféra, heroické výkony a ostré duely, které tě buď přikovají k sedadlu nebo tě z něj rovnou vystřelí!

Zažij 20. 4. nejlepší evropskou MMA show OKTAGON 56 ať jsi kdekoliv. Kupuj živý online přenos už teď. 

Autor OKTAGON MMA

OKTAGON MMA je největší Česko-Slovenská organizace, která pořádá turnaje bojových sportů u nás. Turnaje OKTAGONU sledují fanoušci z více než 64 zemí po celém světě online pomocí platformy OKTAGON.TV. Zakladatelé a zároveň jeho majitelé jsou Pavol Neruda a Ondřej Novotný.

OKTAGON ročně pořádá hned několik turnajů v těch největších českých a slovenských arénách či městech. Mimo to připravuje pro všechny sportovní fanoušky jedinečnou reality show s profesionálními bojovníky zvanou OKTAGON VÝZVA. Připravuje také týdeník OKTAGON MAGAZÍN, který mapuje scénu bojových sportů.

OKTAGON nabízí také jedinečnou možnost pro firmy zapojit se do světa MMA a pomoci zápasníkům při jejich cestě na vrchol. Pomocí Nerudova poháru se už přes 2 roky zapojují firmy v Česku a na Slovensku do turnajů a eventů. V neposlední řadě nabízí talkshow o bojovnících a lidech ze scény OKTAGON Majk.