Epický turnaj největších hvězd OKTAGONu na fotbalovém stadionu

Tipy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 124 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 124 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) )

Bitva velikánů si zaslouží velkolepé místo. Zápas století oběma aktérům změnil život a zlomil rekordy sledovanosti. Nyní má po 4 letech své pokračování. Největší turnaj v historii, který navždy přepíše dějiny česko-slovenské bojové scény. Již 8. 6. 2024 poprvé v historii pod otevřeným nebem na fotbalovém stadionu v pražském Edenu. 

Už máš svůj lístek?

Vémola vs. Végh, legenda proti legendě a hrdinové svých národů. Zápas, který se stane milníkem bojové scény a znovu změní MMA v Česku a na Slovensku. Kdo z nich zpečetí svůj nesmrtelný odkaz a odejde jako šampion polotěžké váhy?

Do klece se v Edenu vrací bývalý 6násobný šampion OKTAGONu David Kozma, proti kterému nastoupí extrémně nebezpečný šampion 2 rumunských organizací „Dracula“ Surdu.

Neukončitelný showman „Apollo“ Silva se skalpem vítěze Tipsport Gamechanger Veličkoviće vs. elitní „Sniper“ Gogoladze s 8 ukončeními do 100 vteřin.

Dva čtvrtfinálové souboje evropské MMA ligy mistrů v lehké váze Tipsport Gamechanger.

Španělský champ Duque s rakouskou bestií Machaevem, který zdemoloval jednoho z favoritů, legendárního Fina Amirkhaniho.

A také boj o semifinále v OKTAGONu už 8 zápasů neporaženého bývalého šampiona Legierskiho s vítězem vyhrocené bitvy Wanliss vs. Siraj.

To a další bitvy nejzářivějších hvězd organizace na fotbalovém stadionu v pražském Edenu ve Fortuna Areně. Zážitek na celý život!

Vstupenky zakoupíš na www.oktagonmma.com.

Autor OKTAGON MMA

OKTAGON MMA je největší Česko-Slovenská organizace, která pořádá turnaje bojových sportů u nás. Turnaje OKTAGONU sledují fanoušci z více než 64 zemí po celém světě online pomocí platformy OKTAGON.TV. Zakladatelé a zároveň jeho majitelé jsou Pavol Neruda a Ondřej Novotný.

OKTAGON ročně pořádá hned několik turnajů v těch největších českých a slovenských arénách či městech. Mimo to připravuje pro všechny sportovní fanoušky jedinečnou reality show s profesionálními bojovníky zvanou OKTAGON VÝZVA. Připravuje také týdeník OKTAGON MAGAZÍN, který mapuje scénu bojových sportů.

OKTAGON nabízí také jedinečnou možnost pro firmy zapojit se do světa MMA a pomoci zápasníkům při jejich cestě na vrchol. Pomocí Nerudova poháru se už přes 2 roky zapojují firmy v Česku a na Slovensku do turnajů a eventů. V neposlední řadě nabízí talkshow o bojovnících a lidech ze scény OKTAGON Majk.