47. FITCAST – MUDr. Martin Tománek / MUDr. Eva Dřevínková – I chirurg musí mít vynikající kondici

Fitcast
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 79 [name] => Fitcast [slug] => fitcast [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 79 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 48 [filter] => raw [cat_ID] => 79 [category_count] => 48 [category_description] => [cat_name] => Fitcast [category_nicename] => fitcast [category_parent] => 0 ) )
Form Factory FITCAST
Form Factory FITCAST
47. FITCAST - MUDr. Martin Tománek / MUDr. Eva Dřevínková - I chirurg musí mít vynikající kondici
Loading
/

Aktuální díl našeho fitness podcastu se zabývá pomezím fitness a estetiky. Pozvání přijal MUDr. Martin Tománek a MUDr. Eva Dřevínková, oba dlouholetí sportovci a zároveň kapacity na plastickou chirurgii. MUDr. Tománek je dlouholetý profesionál s řadou certifikátů z Paříže, Bangkoku, Düsseldorfu, Darmstadtu a New Yorku. Být fit je pro pana doktora synonymem dobré kondice, a tedy fyzické i duševní pohody a ke sportu vede i své dvě děti. Pro jeho kolegyni MUDr. Dřevínkovou, která působila několik let ve Velké Británii je fitness pravidelnou rutinou, ke které vede i své děti. Na operačním sále totiž musí mít chirurg výbornou kondičku. Proč je fitness klíčovým elementem pro zdravý život? Jak ovlivňuje genetika náš vzhled? Jak nám pohyb pomáhá z pohledu lékaře? Na to vše získáte odpovědi v našem podcastu.

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.