Objevte skupinové lekce Les Mills

Cvičení
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Cvičení [slug] => cviceni [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 45 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 45 [category_description] => [cat_name] => Cvičení [category_nicename] => cviceni [category_parent] => 0 ) )

Je jedno, jestli jste ve fitku jako doma nebo teprve začínáte, skupinové lekce Les Mills jsou vytvořené pro každého. Každý z nás si v lekcích může najít to, co zrovna jeho tělo potřebuje. Máte rádi silové cvičení s dynamickou hudbou? Tak rozhodně zajděte na BODYPUMP, kde to energií jen srší. Nebo radši něco klidnějšího po náročném dní? Tak neváhejte navštívit lekci BODYBALANCE.

Les Mills je společnost, která vytvořila nejúspěšnější koncept fitness skupinových lekcí na světě. Můžete tu najít silové, protahovací, taneční lekce nebo třeba hodiny, které jsou založené na bojovém umění. Díky širokému výběru lekcí si vybere každý. Ideální je lekce střídat tak, abyste našli ve cvičení radost a zároveň viděli osobní posun. Já osobně dělám převážně BODYBALANCE, kde můžu tělo posílit, protáhnout a vyčisti si hlavu. Občas chci ale zvednout nějakou váhu a pro to je dobré zajít například na Les Mills GRIT, kde za 30 minut najdete maximum svého aktuálního výkonu. Fajn je zařadit si lekce do svého tréninkového plánu a zajít na ně alespoň 2x týdně. Vhodné je cvičení doplnit například silovým tréninkem s trenérem.

Samozřejmě záleží na lekci, kterou si vyberete. Čas strávený na lekci se pohybuje mezi třiceti minutami a hodinou, teprve až tam uvidíte, co jste ze sebe všechno schopni dostat.  Unikátní atmosféru tvoří nejen hudba, trenér, který cvičí s vámi, ale také lidé kolem vás. Týmové prostředí v člověku dokáže vyvolat to odhodlání, které v sobě hledá při individuálních trénincích. Už jsem cvičil na akcích s dalšími více než dvěma tisíci lidmi a taková atmosféra vás pořádně nabije! Důležité jen je najít si vyhovující lekce a lektory a pak už se do toho jen pustit. Rozhodně nemějte strach na lekci přijít. Trenéři jsou tam od toho, abyste se cítili maximálně dobře, vítáni a ještě pracovali se svým tělem správně a zdravě.

Ve Form Factory máme na výběr širokou nabídku skupinových lekcí, tak neváhejte a přijďte si některou z nich vyzkoušet!

Pro Form Factory napsal Matěj Ptáček – Trenér

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.