Nezmeškejte poslední šanci jít na OKTAGON 43

Fitness
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

Již v sobotu 20. 5. se v pražské O2 areně odehraje největší zápas v historii české bojové scény Kincl vs. Vémola 2. Zápas, k němuž cesty obou bojovníků směřovaly dlouhých 5 let.

Na OKTAGONu 43 se rozhoří i souboje evropské elity welterové váhy ve čtvrtfinále turnaje Tipsport Gamechanger. O postup do semifinále a milionové odměny za zápas, které u nás nemají obdoby, svedou v O2 areně fantastické bitvy tito borci:

Jediný český zástupce David Kozma s 5násobným světovým champem Lohorém za Francii a dánský šampion Glismann s holandským vládcem welteru Van Suijdamem.

A k tomu porce hvědzných jmen a zápasů jako Pukač vs. Brož, Legierski vs. Kuzník nebo Bryczek vs. Chadwick.

Nečekejte a kupte si vstupenku na jednu z nejlepších sportovní show v Evropě, ze které budete mít husinu! Lístky už od 990 Kč rychle mizí.