Proč je dobré trénovat vis na hrazdě?

Online tréninkTutorials
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 14 [name] => Online trénink [slug] => online [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14 [taxonomy] => category [description] =>

Živé vysílání a rozsáhlá knihovna

Cvičení dostupné kdykoliv a kdekoliv

Profesionální trenéři Form Factory

[parent] => 0 [count] => 4304 [filter] => raw [cat_ID] => 14 [category_count] => 4304 [category_description] =>

Živé vysílání a rozsáhlá knihovna

Cvičení dostupné kdykoliv a kdekoliv

Profesionální trenéři Form Factory

[cat_name] => Online trénink [category_nicename] => online [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 88 [name] => Tutorials [slug] => tutorials [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 88 [taxonomy] => category [description] => Naučte se správné provedení základních cviků z nejrůznějších programů včetně oblíbeného Les Mills. [parent] => 14 [count] => 30 [filter] => raw [cat_ID] => 88 [category_count] => 30 [category_description] => Naučte se správné provedení základních cviků z nejrůznějších programů včetně oblíbeného Les Mills. [cat_name] => Tutorials [category_nicename] => tutorials [category_parent] => 14 ) )

Protože téměř každý cvik na stroji, s činkami i dalšími pomůckami je závislý na síle vašeho úchopu. A není nic horšího, než když je v posilovně vaším hlavním limitem pro provedení většiny cviků právě slabý úchop. Natrénujte si ho, abyste unesli sami sebe a zlepšili tak celkový výkon v tréninku.

Autor FitPraha

Školící centrum FitPraha

FitPraha je ojedinělý koncept, který spojuje 2 základní kurzy – kurz pro fitness trenéry a kurz pro výživové poradce.

Naším jasným cílem je tvořit fitness trenéry a výživové poradce, pro které je hlavní zdraví klientů, jeho zlepšování a postupnými kroky správné nastavení klienta v jeho každodenním životě.

Naším poselstvím je předávat informace, které jsou kvalitní, aktuální a funkční. Nabízíme rovněž možnost tyto informace rozšiřovat a prohlubovat na navazujících kurzech. Zakládáme si na profesionalitě, proto naši lektoři jsou skutečnými odborníky na probíraná témata.

fitpraha.cz