35. FITCAST – Pavel Kuncl – Fitness je i o experimentování

FitcastFitness
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 79 [name] => Fitcast [slug] => fitcast [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 79 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 47 [filter] => raw [cat_ID] => 79 [category_count] => 47 [category_description] => [cat_name] => Fitcast [category_nicename] => fitcast [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )
Form Factory FITCAST
Form Factory FITCAST
35. FITCAST - Pavel Kuncl - Fitness je i o experimentování
Loading
/

Náš fitcast se i v roce 2023 zaměřuje na téma zdraví a fitness a zajímavé osobnosti. Pozvali jsme si do studia Pavla Kuncla, lektora, trenéra a především fitness praktika s 15letou praxí. Pavel je dlouholetý a zkušený trenér, který spolupracuje se sportovními týmy, sportovci i obyčejně neobyčejnými lidmi, a který své poznatky z českých i zahraničních institucí převádí do praxe. Je zastáncem kréda, že trenér má své znalosti vysvětlit, ukázat a především naučit. Pavel se s námi podělil o své zkušenosti, názor na aktuální fitness trendy a trochu jsme také nahlédli do jeho života.

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.

Autor Jakub Hrubeš

Osobní trenér a mentální kouč

“BUĎ ZDRAVÝ, BUĎ FIT, MĚJ SE RÁD A BAV SE ŽIVOTEM!”

V odvětví fitness a koučinku jsem už více než 10 let a mám za sebou několik tisíc lekcí se svými klienty. Mým hlavním cílem je, abyste se díky společně strávenému času cítili sebevědomě, zdraví a fit. Pro každého to ale může znamenat něco úplně jiného, a proto s každým postupuji individuálně a když je potřeba, vkládáme do tréninkových jednotek také prvky mentálního koučinku. Jenom díky tomu totiž společně zajistíme, abyste se po tréninku cítili lépe jak fyzicky, tak psychicky. Tréninky se mnou jsou kromě samotného cvičení také plné energie a legrace. Jsem totiž pozitivní a komunikativní člověk, který je tu pro vás.

T: +420 724 381 600 | E: restart@jakubhrubes.cz | jakubhrubes.cz | IG: jakub_hrubes