Trénuj jako šampion!

FitnessTipyTrendy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 124 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 124 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Trendy [slug] => trendy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 36 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 36 [category_description] => [cat_name] => Trendy [category_nicename] => trendy [category_parent] => 0 ) )

Patrika “Inspektora” Kincla asi není třeba dlouze představovat. Již téměř rok drží titulový pás Oktagonu ve váze do 84 Kg, kdy v napínavém duelu porazil Piráta Krištofiče. Svůj status uhájil také v polovině září v brněnské Winning Group Areně proti Francouzi Alexi Lohorému.

Hala burácí, oslavuje šampiona, ale do klece skáče nevítaný host, který narušuje oslavu obhajoby. Karlos Vémola, který byl následně ohlášen jako další titulový vyzyvatel. Podle mnoha expertů má Patrik velkou šanci uspět a porazit také Terminátora, který v Oktagonu padl dosud jen jednou – v památném souboji století s Attilou Véghem. Jak se třiatřicetiletý rodák z Hradce chystá na svůj možná dosud největší zápas kariéry? “Samozřejmě piluju techniku, připravuji se na různé situace, které v tom zápase můžou nastat, a to i se sparingy.” 

Následně nám také prozradil, že v rámci své komplexnosti neopomíná ani na intenzivní kruháč. A ty si ho můžeš vyzkoušet taky! Přijď se pak podívat 30. 12. do O2 Areny, abys viděl, jestli tento typ tréninku Patrikovi pomůže proti jeho rivalovi.

Kruhový trénink – 8 kol

  • 1 min. – Airbike
  • 1 min. – Veslování
  • 1 min. – Skierg (pokud není tak angličáky bez výskoku)
  • 1 min. – pauza

Před začátkem tréninku si zvol cíl počet kalorií, které udržíš celou dobu:

  • 15-16 easy
  • 16-18 moderate
  • 18-20 hard

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.