ÓČKO.TV: 4. FORMUJTE SE S MOTTLICÍ A NEZAPOMEŇTE, ŽE FITNESS JE JAKO KARDIO I SILOVÝ TRÉNINK!

TipyTrendy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 120 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 120 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Trendy [slug] => trendy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 36 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 36 [category_description] => [cat_name] => Trendy [category_nicename] => trendy [category_parent] => 0 ) )

Vyrazte s námi do Form Factory a dejte si do těla v rámci fitness tréninku! Tentokrát s trenérkou Monikou a samozřejmě s naší Baru a Veru!

Ve Form Factory si můžete dát pěkně do těla i v rámci fitness tréninků. Pomůže vám třeba trenérka Monika Trnková, která nám v tomto videu přiblíží, jaké cviky jsou vhodné pro začátečníky, jaké pro holky, jak často chodit cvičit, abyste měli pěkně vysekané postavy a jak velkou si dát zátěž. 

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.