Z OSTROVA DO KLECE! Nathan vs. Adam: Rivalita, která nikdy neskončila

Tipy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 124 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 124 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) )

Reklamní sdělení – Na ostrově se mezi nimi zrodila velká rivalita a jejich souboje byly ozdobou show. Toto jiskření se přeneslo tisíce kilometrů až sem. Nastává čas splatit nevyřízené účty a rozdat si to v nejtvrdší sportovní disciplíně na světě MMA!  


K tomu bude potřeba nejen výborného fyzického fondu, ale i perfektního mentálního nastavení a plánu, jak porazit druhého. Jejich cestu a drsnou přípravu na zářijový souboj můžete nyní sledovat v nové 10dílné reality show OKTAGON: Kdo přežije?

Nathan už Adama jednou porazil, ale…

Nathan na ostrově patřil k hlavním oporám svého kmene a byl jedním z kandidátů na celkového vítěze.

V průběhu soutěže byl však nucen odstoupit právě po souboji s Adamem, který Nathan sice vyhrál, ale následně padl k zemi a byl mu zjištěn otřes mozku. Ten se mu měl přihodit již během souboje s Adamem, který ho při hře trefil do hlavy.

Kontroverzní bojovný truhlář

Svérázný umělecký truhlář Adam patřil nejvýraznějším postavám ostrova. Jeho jméno bylo mnohými z účastníků, kterým ležel v žaludku, skloňováno ještě dlouho po jeho vypadnutí.

Během soubojů však přinesl svému týmu mnoho cenných vítězství a mnohé převyšoval.

Vrátí Adam Nathanovi první porážku z ostrova i s úroky?

V přípravě na MMA zápas si oba opět sáhnou na dno svých sil. Vyvrcholení nové reality show, která formuje charakter jako žádná jiná, uvidíte 17. 9. na turnaji OKTAGON 35 v Brně!

Sledujte tento nový unikátní projekt OKTAGONU plný překonávání vlastních limitů a hranic exkluzivně na OKTAGON.TV >> https://oktagon.tv/cs/kdoprezije/