Vylaď formu na léto

HealthFactory
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 60 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 60 [taxonomy] => category [description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [parent] => 0 [count] => 238 [filter] => raw [cat_ID] => 60 [category_count] => 238 [category_description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) )

Venku vysvitlo sluníčko, oteplilo se, takže je na čase vyndat sukně, kraťasy a trička. Pokud ještě nemáte svojí vysněnou formu na léto, zkuste zařadit pár tipů a uvidíte, že to půjde hned lépe. 

1. plánujte

O víkendu si najděte 30 minut času na naplánování jídelníčku na další týden. Nebudete pak muset ve spěchu pracovního týdne přemýšlet co rychle sníst a ušetříte tím nejen zbytečné kalorie ze sušenek ale i peníze.

2. jezte pravidelně

Není nutné jíst za každou cenu 5x denně. Klidně stačí i 3x, když přijmete dostatečné množství živin a energie. Snažte se ale ať jíte pravidelně. V pravidelných časových rozestupech, aby vás nepřepadl velký hlad a vy jste toho nesnědli dvakrát více, než je potřeba.

3. přidejte bílkoviny

Pohlídejte si, aby ve vašem jídelníčku bylo dostatečné množství bílkovin. Krásně vás zasytí, pomohou tak nenásilně a bezbolestně snížit příjem energie. Vybírejte ale takové, které neobsahují současně i hodně tuku. Ideálně polo nebo nízkotučné mléčné výrobky (tvaroh, kefír), syrečky, ryby, libové maso. 

4. hýbejte se

Pokud chcete, aby tělo hezky vypadalo, je pohyb hodně důležitý. Více chuďte, jezděte na kole, běhejte. Přidejte k tomu denně aspoň pár minut posilování a určitě výsledky uvidíte. 

5. pijte

Tolikrát opakované ale pravdivé. Vypijte denně cca 2 l tekutin. Dejte ale opravdu pozor na to co pijete. Vynechte sladké a slazené nápoje. I 100% džus je velkým zdrojem energie. Pokud si ho neumíte odepřít, řeďte ho vodou. Ideálně v poměru 1:4 nebo větším.

6. lymfatické masáže

Pokud chcete hubnutí trochu pomoci, objednejte se na ruční lymfatickou masáž. Pomůže zlepšit cirkulaci lymfy a tím může zlepšit vzhled kůže a snížit otoky.

Autor NutritionPro

Prémiová krabičková dieta NutritionPro

Jídelníček sestavujeme na míru cílům a tělesné kompozici. Důležitá je pro nás rozmanitost jídelníčku a prémiové suroviny.

Více se o nás dozvíte na: nutritionpro.cz