Karolína Tůmová – chci zase začít trénovat a soutěžit

FitnessStories
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 81 [name] => Stories [slug] => stories [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 81 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 81 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Stories [category_nicename] => stories [category_parent] => 0 ) )

Naši návštěvníci jsou pro nás to nejdůležitější. Vzhledem k omezeným možnostem, které dnes jsou v oblasti sportu a pohybu nás zajímá, jak se někteří naši zákazníci vypořádali s touto situací a jak ji zvládají. Aktuálně jsme se proto vydali za Karolínou Tůmovou, která navštěvuje náš klub na Harfě. Karolína je trénuje pod vedením Olgy Usové. 

Jaký je Váš příběh? 

Je mi 25 let. Vystudovala jsem gymnázium. Přihlásila jsem se i na vysokou školu, se zaměřením na francouzštinu, ale tu jsem nedokončila. Raději už jsem šla pracovat. Vybudovala jsem kosmetický salon, ale bohužel díky situaci, jakou máme se mu nemohu plně věnovat. Nemohu se dočkat až budu moci otevřít a věnovat se tomu, co mě dělá šťastnou. Naštěstí mám práci i ve zdravotnictví, tak tuto dobu mohu zvládat. 

Ráda bych teď byla pozitivní, ale bohužel na otázku, co mi situace dala nemám odpověď. Jedinou věcí, kterou jsem opravdu začala vnímat je důležitost hygienických návyku. Dezinfekce rukou a prostor.  Chvíli před tím, než se fitness centra uzavřela jsem se začala připravovat na soutěž v kategorii Bikini Fitness.  Kdo má s něčím takovým zkušenost ví, že to stojí opravdu mnoho úsilí a času. Aby mi bylo dobře, nedržím nyní tak přísný režim a dám si klidně i sklenku dobrého vína, což pro mě v přípravě bylo samozřejmě nereálné. Když mám chuť dám si klidně i něco sladkého. Alespoň to dobré jídlo mi dokáže zvednout náladu😊 

Já to nevzdám!

Na závody mám doma kompletně vše vybavení. Závodní plavky a boty nejsou zrovna levnou záležitostí, tak mi přece nebudou ležet doma. Hned jak to půjde šlápnu do toho a znova začnu opět přípravu. 

Mám plán.

Vím, že chci závodit je to můj sen a hned potom bych ráda začala plánovat rodinu. 

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.