Nevzdávám se

FitnessStories
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 81 [name] => Stories [slug] => stories [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 81 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 81 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Stories [category_nicename] => stories [category_parent] => 0 ) )

Naše fitness kluby jsou zavřené a není příležitost se potkávat. Proto nás zajímá, jak naši klienti tráví čas v této ne úplně jednoduché době. Vydali jsme se proto za mladou slečnou Krystynou Luytyk, která navštěvuje náš klub na Andělu.  Je už od prvního pohledu pozitivní člověk, proto jí jen tak něco nerozhází.

Jak vás ovlivňuje současná situace?

Současnou dobu zvládám dobře. Naopak mám teď mnohem víc motivace být lepší.  Jsem studentkou Univerzity Karlovy (3. lékařská fakulta) a je mi 22 let. Pocházím z Ukrajiny a v ČR jsem 7 let. Rok jsem u školy pracovala  brigádně na recepci veterinární kliniky, bohužel to časově se školou nejde stíhat. Abych nestresovala ani sebe ani kolegy raději se věnuji pouze studování. Distanční výuka mi přijde super z důvodu, že si záznam z přednášky můžu opakovaně pouštět, dokud se to nenaučím. Kdežto učitel ve škole, to řekne jen jednou. 

Hlavně to nevzdat

Na začátku celé této situace jsem strašně zlenivěla, myslela jsem si, že to bude trvat týden, dva. Měsíc jsem nedělala vůbec nic i ve škole jsem dost polevila a byl to hrozný měsíc. Připadala jsem si špatně jak, psychicky tak fyzicky. Trošku mě “nakopnul” i přítel, který začal cvičit doma a díky tomu já s ním. Když nám počasí dovolilo a vládní nařízení nebyla tak přísná, potkali  jsme se s naší trenérkou Nikčou a zacvičili si venku. Mělo to úplně jiný rozměr.  Nyní chodím cvičit ven a najdu si každou volnou chvilku k pohybu. Ať už se jen projít nebo si zaběhat zkrátka, kdykoliv to jde a počasí to dovolí, snažím se hýbat. 

Všem bych chtěla říct, ať hlavně nezůstávají zavření doma a chodí ven, sluníčko je skvělý zdroj energie. Začíná být krásně a pohyb venku je super a hlavně zdravý.