Linda Klein … protože, když já, tak každý!

FitnessStories
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 81 [name] => Stories [slug] => stories [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 81 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 81 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Stories [category_nicename] => stories [category_parent] => 0 ) )

Když Lindu potkáte v našem ostravském Form Factory klubu, řeknete si, že je to sympatická mladá holka, která ráda cvičí a na první pohled vás nenapadne, jakou cestou k současné vypracované sportovní postavě prošla. V dětství totiž ráda sportovala, věnovala se gymnastice. Sport se pomalu během dospívání začal propadat na žebříčku důležitých hodnot stále níže. Během těhotenství šla kila nahoru a tam zůstala i v době po porodu. Vždycky, když měla volnou chvilku, těšila se na to, až si rozbalí balíček chipsů, dá si colu nebo nějaký dortík. Ručička její váhy se najednou zastavila na číslu 90 kg. 

V té chvíli přišel bod zlomu, uvědomila si, že jediný člověk, kdo může s tímhle číslem něco udělat, je ona sama. Zařadila do svého každodenního programu procházky, které postupně prodlužovala a kila se začala hýbat směrem dolů. 

Lindo, co Tě přivedlo k nám do Form Factory?

„Začala jsem se poohlížet po možnostech, jak své tělo pomalu začít formovat. Form Factory mě zaujalo svou širokou škálou nabídek lekcí a vybaveností fitka. Využila jsem vstup zdarma, fitko jsem si vyzkoušela a hned druhý den jsem si koupila členství. To, že si dáte po cvičení saunu rovnou v šatně, byla už jen třešnička na dortu.“ 

Vyzkoušela jsem si různé skupinové lekce, oblíbila jsem si lekce Les Mills a získala skvělou závislost. Každá z těchto lekcí má něco do sebe. Každá vám dá něco jiného jak po fyzické, tak i po psychické stránce. Pro mě to není jen cvičení, ale něco víc.

Kdybych si měla vybrat jednu lekci, kterou mám nejraději, vyberu si BODYPUMP, procvičíte si celé tělo, spálíte nějaké tuky a pomalu si vybudujete svaly.“

Cvičíš i teď, když je fitko zavřené?

„Rozhodně to, že nám zavřeli fitko, neznamená, že na sobě máme přestat makat! Hlavně v této době, když je člověk nejistý, neví, co ho čeká, jak dlouho bude tato situace trvat, je pro mě cvičení jakýsi únik. U cvičení můžu vypnout, věnuji se jen sama sobě, což je velmi důležité. A hlavně… vyplavujete endorfiny a cítíte se prostě skvěle!

Co Tě motivuje zůstat v pohybu?

„Do jisté míry bych řekla, že má minulost. Už nikdy bych nechtěla vypadat a cítit se jako ta smutná holka s 90 kily, co se pořád musela schovávat. Motivuji sama sebe a říkám si, jak daleko je tělo schopné jít, když mu dáme potřebné živiny, energii a pohyb. Rozhodně je skvělé, když máte ve svém okolí někoho, s kým tohle všechno můžete sdílet. Já mám svého parťáka doma. S partnerem jsme na stejné vlně a můžeme se navzájem motivovat. Dokonce jsme si koupili set na cvičení Les Mills BODYPUMP, abychom mohli cvičit s FF online!“

Na co se nejvíce těšíš, až se otevřou fitka?

„Těším se na tu atmosféru, na lidi na lekcích, na to, jak se navzájem motivujeme, a jaký hnací motor to celé je. Instruktoři Les Mills jsou u nás ve fitku perfektní, krásně se doplňují a vy si tak můžete z každé lekce odnést jiný pocit a energii. Tohle mi teď moc chybí!“

Autor Form Factory

Síť 12 fitness klubů v Praze, 2 v Brně a jeden v Ostravě

Společnost Form Factory je největší síť fitness, wellness a zdravého životního stylu v České republice. Nabídku služeb představují plně a moderně vybavené kluby v Praze, Brně a Ostravě pro efektivní individuální trénink podle současných trendů, široký výběr skupinových lekcí, včetně oblíbených Les Mills programů, vedených profesionálními instruktory a také zóny wellness zóny se saunami a vířivkami. Společnost Form Factory nastavuje svůj standard podle nejnovějších poznatků a trendů ze světa zdraví a fitness.