Odsaj, co tě brzdí!

Fitness
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

Trávíš dlouhé hodiny ve fitku, ale stejně se pořád nemůžeš zbavit pneumatiky kolem pasu, širokých boků nebo „tučných prsou“ u mužů? Některé problematické části těla, zejména pokud to máš dáno do vínku dědičně, se prostě vycvičit nedají. Nemusíš se stydět za to, že si necháš pomoci, a do fitka pak budeš chodit o to raději, už o dost lehčí!

Liposukce a fitness

Na první pohled dvě věci, které nejdou dohromady? Opak je pravdou! Liposukce může být ideální metodou, jak cvičení zpříjemnit nebo s ním v některých případech dokonce i jen začít. Například tření stehen o sebe může být nepohodlné a v záhybech objemnějších částí těla se mohou při pocení vytvářet dermatitidy a jiné kožní problémy. To vše stačí k tomu, aby se cvičení stalo nepříjemným a zcela tě demotivovalo. Proto je naopak vhodné se těchto partií zbavit a udělat první krok k pohodlnému a příjemnému cvičení.

Co to vůbec liposukce je a jak probíhá?

Liposukce je jednoduše odsátí podkožního tuku. Moderní doba si dnes však žádá moderní způsoby, a ačkoliv se jedná o invazivní, tedy operační, zákrok, do pár hodin odcházíš o pár kilo lehčí bez jakýchkoliv větších omezení. Nejnovější technologie přístroje BeautiFill obsahuje speciální laserové vlákno, které v jednom pohybu jedné kanyly podkoží napustí znecitlivující tekutinou, tuk rozpustí, vysaje a laserové záření zároveň remodeluje kolagenní vlákna, která kůži po zákroku hezky vypnou a rovnoměrně vymodelují. Po zákroku nezůstane nic jiného než malý vpich s modřinkou, která brzy zmizí. Liposukci lze absolvovat i ambulantně, tedy jen v místním znecitlivění, bez nutnosti analgosedace.

Odsát je možné téměř vše! A tuk lze pak dokonce i využít!

Ať už je to břicho, boky, vnitřní či vnější stehna, ale i paže, podbradek nebo tučnější prsa u mužů, vše jde odsát. A když jsme u těch prsou, ženy mohou naopak zase tuk například z břicha, boků či stehen využít pro zvětšení prsou, a to ať už bez či s implantáty. Výsledek je přirozenější a hojení rychlejší.

Pokud se však ještě necítíš na invazivní liposukci, můžeš vyzkoušet i neinvazivní metody modelace postavy, jako kryolipolýzu, injekční lipolýzu, rázovou vlnu nebo Emsculpt Neo.

Nezapomeň, že na výše zmíněné, ale i veškeré ostatní zákroky, máš na klinice LaserPlastic slevu 15 %, když se prokážeš členstvím u nás ve FormFactory!

Objednej se na konzultaci zde https://laserplastic.cz/laserova-liposukce/#utm_source=nwsl&utm_medium=email&utm_campaign=ff

LaserPlastic je klinika laserové a estetické dermatologie a plastické chirurgie v centru Prahy, kousek od Karlova mostu. Disponuje početnou laserovou a další technikou od předních světových výrobců a moderními operačními přístroji a instrumentárii, které týmu špičkových lékařských odborníků pod vedením primářky MUDr. Marty Moidlové umožňují provádění širokého spektra estetických výkonů. Cílem všech je nejen dokonalé odvedení odborné práce, ale i duševní pohoda klientů během výkonu a individuální přístup ke každému pacientovi. Klinika je navíc akreditována pro zaškolování lékařů v aplikaci botulotoxinu, injekčních implantátů a využití vysokovýkonných laserů v estetické medicíně. Moderní postupy kliniky LaserPlastic pomáhají zlepšit nejen vzhled, ale také zvyšovat dobrý pocit a sebevědomí.