Závěr roku s Oktagonem!

HealthFactory
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 60 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 60 [taxonomy] => category [description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [parent] => 0 [count] => 239 [filter] => raw [cat_ID] => 60 [category_count] => 239 [category_description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) )

Žlutočerná organizace se jako již tradičně chystá oslavit závěr roku v pražské O2 Areně! Sváteční menu je i letos mimořádně nabité a pro všechny fanoušky v hale i u online přenosu.

I když se turnaj uskuteční 5 dní po Vánocích, největší československá MMA organizace doručí několik dlouho očekávaných dárků. O titul krále střední váhy si to rozdá již téměř 2 roky úřadující šampion Patrik Kincl, který během poslední obhajoby skvěle zvolenou taktikou porazil Karlose Vémolu. Současný zápas se ale ponese v jiném duchu. V modrém rohu totiž bude stát pán chaosu Vlasto Čepo. Jeden z nejtvrdšícch ukončovatelů Oktagonu se těší na svou šanci a jeho souboj s “Inspektorem” je dosavadním vrcholem kariéry. Konec roku známená také finále Tipsport Gamechangeru, Ligy mistrů v MMA, kam se probojovali Andreas Michailidis z Řecka a Bojan Veličkovič ze Srbska. Oba zápasníci mají zkušenosti z velkých zápasů a tak se nedá očekávat, že by se někomu rozklepala kolena z tíhy okamžiku. Ale pouze jeden si může odnést pohádkovou výhru ve výši 300 000 € a titul prvního šampiona. 

V O2 Areně nebude chybět ani legendární Terminátor Vémola, který se v dlouho očekávaném souboji utká s Pirátem Krištofičem. Jejich rivalita se táhne již více než 5 let a po spoustě slov dojde konečně také na činy. Vrátí se oblíbený Slovák na vítěznou vlnu, nebo se dočkáme další Vémolice? Kvalitu karty pak podpoří další osvědčená jména Oktagonu jako Ryšavý, Škvor, Surdu anebo Magda Šormová, která se do klece vrací po porodu.

Užijte si turnaj se svými blízkými, nejlepší dárek je totiž zážitek. Vzpomínky a emoce nezapadnou prachem a již 29. 12. se všichni dočkáme dalšího nezapomenutelného večera!

Lístky v prodeji! 

Autor OKTAGON MMA

OKTAGON MMA je největší Česko-Slovenská organizace, která pořádá turnaje bojových sportů u nás. Turnaje OKTAGONU sledují fanoušci z více než 64 zemí po celém světě online pomocí platformy OKTAGON.TV. Zakladatelé a zároveň jeho majitelé jsou Pavol Neruda a Ondřej Novotný.

OKTAGON ročně pořádá hned několik turnajů v těch největších českých a slovenských arénách či městech. Mimo to připravuje pro všechny sportovní fanoušky jedinečnou reality show s profesionálními bojovníky zvanou OKTAGON VÝZVA. Připravuje také týdeník OKTAGON MAGAZÍN, který mapuje scénu bojových sportů.

OKTAGON nabízí také jedinečnou možnost pro firmy zapojit se do světa MMA a pomoci zápasníkům při jejich cestě na vrchol. Pomocí Nerudova poháru se už přes 2 roky zapojují firmy v Česku a na Slovensku do turnajů a eventů. V neposlední řadě nabízí talkshow o bojovnících a lidech ze scény OKTAGON Majk.