OX CLUB PRAGUE – Nová éra nočního života v Praze

Fitness
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

V centru Prahy na Náměstí Míru se nachází prostor, který si získal srdce tanečníků a milovníků hudby během mnoha let. Po masivní rekonstrukci se zde totiž otevřel zbrusu nový OX Club Prague, který se stal nástupcem oblíbeného klubu Retro Music Hall. 

OX Club Prague se nyní prezentuje jako nová éra nočního života v Praze a luxusních zážitků. Prostor prošel znatelnou renovací, která měla za cíl přenést klub na úplně novou úroveň. Kompletní změna zahrnovala modernizaci, inovaci prostor a také zcela jedinečný přístup k hostům.

Nový OX Club Prague totiž nabízí hned tři exkluzivní VIP zóny. Nejzářivější je Diamond VIP s prosklenou stěnou přímo nad DJem a vlastními toaletami. Kde hosté mohou využít nadstandardní nápojový lístek s prémiovým alkoholem a občerstvením, vše za doprovodu unikátního servisu. 

Dalšími VIP zónami jsou Silver VIP, umístěný v přízemí, a Gold VIP v prvním patře s výhledem na celý klub, vlastními toaletami, VIP barem a pohodlným sezením. 

OX Club Prague nabízí nejen hlavní pódium, kde najdete prvotřídní zvuk, ohromující LED stěnu a světelnou show, ale také dvě další stage jako je například OX Music Bar, který se zaměřuje na hudební směr oldies, nebo také Camel stage, kde mohou návštěvníci tančit v rytmu RnB.

Chceme našim hostům nabídnou jen tu nejlepší zkušenost, kterou v Praze jen tak nenajdou. Inspirovali jsme se renomovanými světovými kluby, abychom vytvořili prvotřídní design spojený s nekompromisním komfortem a nezapomenutelným hudebním zážitkem. Tak také vzniklo naše nové exkluzivní Diamond VIP s prosklenou stěnou a tzv. skyboxem s výhledem na celý klub.“ říká Jirka Tregner – manager OX Clubu. 

Klub je také ideálním prostorem pro soukromé akce či firemní večírky. S kapacitou až 1700 osob, vlastním cateringem a profesionálním týmem, který zajistí vše dle individuálních potřeb.

Nezbývá než navštívit naše webové stránky na oxcprague.com a rezervovat si vstupenku na nadcházející akci, kde se spojí fantastická atmosféra a luxusní komfort v nezapomenutelný zážitek.