Oktagon slaví jubileum!

Fitness
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

Oktagon MMA se vrací do nejtvrdšího města republiky. A oslaví zde významný milník, jubilejní 50. turnaj! Pro tuto událost si žlutočerná organizace připravila kartu na úrovni těch nejlepších bonboniér, kde každý kousek, který ochutnáte, bude naprosto fenomenální!

Menu našlapaného víkendu započne pátečním předkrmem, kterým bude, stejně jako u předchozích ostravských turnajů, tisková konference Oktagon Time, kde se oznamují významné novinky na následující období. Samotný turnaj pak nabídne hned dva titulové souboje. V čistě slovenském utkání se o pás šampiona lehké váhy utká bývalý double-champ a legenda Ivan “Buki” Buchinger s Rony Paradeiserem, který bude svému rivalovi chtít oplatit téměř 3 roky starou porážku. Posledním, kdo byl nad síly 25letého Slováka, byl stejně starý Losene Keita, který se v poslední době soustředil na pérovou váhu, ve které si to rozdá s Niko Samsonidsem, který do Oktagonu vtrhl jako velká voda a v obou dosavadních představeních doslova dominoval. 

Fanoušci z celého Česka pak budou držet palce Vladu Lengálovi, který neskrývá ambice jít nahoru žebříčkem a v MMA drží více než 2 roky trvající neporazitelnost, během které zdolal hned 6 soupeřů. Jeho sérii bude chtít ukončit další vynikající postojář a bývalý mezinárodní šampion WBC, Samuel Bark ze Švédska. Čeká nás tak velmi atraktivní přestřelka, u které se nedá předpokládat, že by končila na body. Ostravské publikum se může těšit také na domácí borce jako je nejtvrdší veterinář republiky Ondřej Raška, Matěj Kuzník anebo voják z povolání Jan Široký. Na toho čeká těžká zkouška v podobě dosud neporaženého německého talentu Hafeni Nafuky. Kvalitu karty pak podtrhují další známá jména jako Michal Kotalík, Marek Bartl nebo Radek Roušal. 

Lístky rychle mizí, zajisti si dobrá místa už teď a vidíme se již 9.12. v Ostravar Areně!