Období opalování skončilo. Začíná čas laserování

HealthFactoryTrendy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 60 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 60 [taxonomy] => category [description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [parent] => 0 [count] => 239 [filter] => raw [cat_ID] => 60 [category_count] => 239 [category_description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Trendy [slug] => trendy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 36 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 36 [category_description] => [cat_name] => Trendy [category_nicename] => trendy [category_parent] => 0 ) )

Zimní období je ideální na laserování. Proč? Protože nehrozí, že by se ošetřená pokožka mohla spálit na agresivním letním slunci. A jestli se tě laserování vůbec týká? Rozhodně! Holíš se? Máš strie? Trpíš na akné či opary? Máš nějaké výrůstky či znaménka? Nebo máš snad tetování, které už tě omrzelo? Odpověď a řešení je jednoduché – nech si to „olejzrovat“.

Epilace

Pořád ještě se holíš žiletkou? Holení, zejména pak v oblečením a potem utlačovaných místech jako je podpaží či oblast bikin, může způsobovat zarůstání chloupků. V horším případě se zarostlý chloupek může zanítit… Pokud nečekáš, až se vrátí do módy neoholené části těla, nerozmýšlej se a jdi na laserovou epilaci. Laser totiž působí i protizánětlivě, takže tě jak samotných chloupků, tak problému s jejich zarůstáním zbaví.

A jak taková laserová epilace funguje? Laser putuje po chloupku, až se dostane k cibulce, ze které roste, a tu svou energií zničí. Bez cibulky tak již nový chloupek nevyroste. Pamatuj však, že každý chloupek je zrovna v jiné fázi růstu, takže ty, které se ještě neproklubaly, se před laserem schovají. Proto se ošetření musí párkrát zopakovat, než se zachytí všechny chloupky. 

Tetování

Hledáš na Tinderu holky nebo kluky podle jména, které už máš vytetované? Nebo máš prostě tetování, kterým se už chlubit nechceš, ale useknout si tu končetinu, na které ho máš, také není dvakrát lákavé řešení? Nemusí být, stačí si ho prostě a jednoduše nechat odstranit laserem. Za pár sezení je tetování pryč a můžeš zase začít od začátku.

Výrůstky

Ať už máš znaménka krásy od narození, nebo ti naskákaly v průběhu let, mohou se různě měnit a zvětšovat. Nejen, že by sis je měl pravidelně kontrolovat, ale musíš si dávat pozor, aby sis je nestrhl. Při cvičení je riziko o to větší, tak proč se jich rovnou nezbavit? Pár ťuknutí laserem, pár dní se stroupkem a najednou je po starostech.

Akné či opary

Pubertu máš už dávno za sebou, ale pokožka jako by se v ní zasekla – posetá beďary všeho druhu, ba co hůř, opar, zrovna když se ti to nejmíň hodí? S akné si snadno poradí cévní pulsní laser VBeam. Co se citlivé pokožky týče, ať už je po ošetření, nebo skrývá ret za oparem, biostimulační laser regeneruje tkáň a urychluje hojení. Stačí si na půl hodinky lehnout pod světlo, které připomíná relax v solárku. A pokud ti to kruté pubertální zápasení s problematickou pletí zanechalo zjizvené tváře, čti dál.

Jizvy či strie

Když za poměrně krátkou dobu hodně zhubneš, nebo naopak nabereš velké svaly, kůže se nestihne tak rychle přizpůsobit, popraská a způsobí jakési jizvičky neboli strie. A podobně jako jizvy po úrazech, popálení či operaci, mohou být zjemněny a vyhlazeny laserem Pixel. Jedná se o nejnovější technologii, kterou do svých ordinací jako první pořídila klinika LaserPlastic.

Nezapomeň, že na vše výše zmíněné ale i ostatní zákroky máš na klinice LaserPlastic slevu 15 %, když se prokážeš členstvím u nás ve FormFactory!

Autor LaserPlastic

Prestižní soukromá klinika LaserPlastic

Prestižní soukromá klinika LaserPlastic se zaměřuje na plastickou chirurgii, estetickou a laserovou dermatologii s týmem špičkových odborníků a lékařů s multioborovou praxí. Najdete nás v Praze cestou ze Staroměstského náměstí podél Klementina na Karlův most.

www.laserplastic.cz