Estetická medicína jako alternativa: nastupuje tam, kde vaše dřina končí

HealthFactory
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 60 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 60 [taxonomy] => category [description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [parent] => 0 [count] => 238 [filter] => raw [cat_ID] => 60 [category_count] => 238 [category_description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) )

Kdo by neznal tu frustraci: navštěvujete pravidelně fitness centrum, stravujete se zdravě, dáváte si záležet na svém pohybu a cvičení, a přesto máte na těle místa, která se prostě nedají zformovat tak, jak byste si představovali. Co s tím?

Určitě to není důvod vykašlat se na pohyb a zdravou životosprávu, ale impulz zamyslet se nad tím, jak budování vysněné postavě podpořit ještě jiným způsobem.

EMSCULPT NEO: 20 tisíc sedů lehů nebo dřepů za 30 minut

Jedním z nejnovějších průlomů v oblasti estetické medicíny je EMSCULPT NEO. Tato metoda vám umožní rychle a efektivně zformovat problematické partie bez chirurgického zákroku. Pomocí kombinace radiofrekvence a elektromagnetických vln tato metoda stimuluje svaly a redukuje tuk v určených oblastech, což vede k viditelnému efektu po několika sezeních. Nejlepší výsledky dosahují právě lidé, kteří jsou i jinak aktivní a ošetření mají právě jako doplněk. Technologie pracuje se svaly takovým způsobem, jakým to vy sami nikdy nedokážete. Během 30 minut za vás udělá 20 tisíc kontrakcí silnějších než při cvičení. Ošetřují se oblasti břicha, hýždí, paží i stehen. Po 4 ošetřeních EMSCULPT NEO [AB1] prokázaly klinické studie v průměru 30% snížení podkožního tuku a objem svalů se v průměru zvýší o 25 %. Výsledky každého pacienta se mohou lišit, ale nejlepší čas vidět konečné výsledky jsou 3 měsíce po poslední léčbě. Obvyklá jsou čtyři 30minutová ošetření naplánovaná s odstupem 5-14 dnů. Skvěle se kombinuje s ošetřením EMTONE pro vyhlazení pokožky a redukci celulitidy.

Kryolipolýza Cooltech: odolné špeky pošlete k ledu

Kryolipolýza Cooltech[AB2]  je další skvělý doplněk cvičení. Inovativní technologie doslova „zmrazuje“ tukové buňky v problematických partiích, a ty už nemají šanci se znovu obnovit. Využívá přitom skutečnosti, že tukové buňky jsou na nízké teploty mnohem citlivější než okolní tkáně. Při správném aplikování chladu jsou tukové buňky zničeny a postupně vyloučeny z těla přirozenými procesy.

Klinické studie ukázaly, že již po prvním ošetření můžete dosáhnout úbytku tuku v cílové oblasti až o 2 cm v obvodu. A to je skvělá zpráva pro všechny, kdo makají, ale mají problémy se zbavením se tukových polštářků například na břiše, bocích či stehnech. A pokud toužíte po ještě lepších výsledcích, je možné ošetření opakovat až třikrát.

Bezpečnost na prvním místě

I když jsou kryolipolýza Cooltech i EMSCULPT NEO bezbolestná ošetření a nevyžadují hospitalizaci, je důležité pamatovat na to, že tento zákrok by měl provádět pouze licencovaný lékař. Na trhu se objevují nabídky fejkových ošetření, které sice slibují podobný efekt, ale mohou být riskantní a vylákají z vás peníze bez výsledků. Proto buďte opatrní a vyhýbejte se neověřeným salonům, které nabízejí tuto službu za podezřele nízké ceny.

Zatímco pravidelný pohyb a cvičení v posilovně jsou zásadní pro udržení zdraví a kondice, někdy potřebujeme trochu pomoci z jiných oblastí, abychom dosáhli vytouženého vzhledu. Například větší, menší či lépe tvarovaná prsa zkrátka nevycvičíte. Estetická medicína a plastická chirurgie [AB3] nám nabízejí širokou škálu řešení pro tyto problémy. Vždy je ale důležité konzultovat se s odborníky a zvážit všechny možnosti a rizika. Je třeba si uvědomit, že skvělý vzhled není jen o dokonalém těle, ale o celkovém pocitu spokojenosti a sebevědomí.


 [AB1]https://www.asklepion.cz/dermatologie/emsculpt-neo?utm_id=pr_202308_03&utm_source=FormFactory&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=SEEALL-PRclanek_link-dermatologie&utm_term=dermatologie&utm_content=undef

 [AB2]https://www.asklepion.cz/dermatologie/kryolipolyza-cooltech?utm_id=pr_202308_03&utm_source=FormFactory&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=SEE-ALL-PRclanek_link-dermatologie&utm_term=dermatologie&utm_content=undef

 [AB3]https://www.asklepion.cz/plasticka-chirurgie?utm_id=pr_202308_03&utm_source=FormFactory&utm_medium=PRclanek&utm_campaign=SEE-ALL-PRclanek_link-dermatologie&utm_term=dermatologie&utm_content=undef

Autor Asklepion

Institut klinické a estetické medicíny

V síti center estetické medicíny Asklepion v Praze, Karlových Varech, Mariánských Lázních, Českých Budějovicích či Jihlavě najdete všechny obory, které se estetické medicíny dotýkají, a to dermatologii, plastickou chirurgii, stomatologii, cévní chirurgii, ORL, plastickou gynekologii, kosmetologii a další. Díky takto široké nabídce je Institut Asklepion zárukou špičkové medicíny, která pomohla již více než 500 000 spokojených klientů.

www.asklepion.cz