OKTAGON 45: ŠTVANICE | NEJKRÁSNĚJŠÍ TURNAJ ROKU

Fitness
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) )

Konec července v Praze? Zabookujte si hotel rovnou na celý víkend! Oktagon 45 Štvanici totiž nabízí dvojitou porci zápasů a to prostě nemůžete minout! Připravte se na největší sportovní akci léta, která vás prostě zvedne ze sedaček. Nejkrásnější turnaj roku se vrací na ostrov mezi Holešovicemi a Florencí již posedmé a znovu jedinečným způsobem. Ale také naposledy.


I proto se program poprvé rozprostře přes pátek i sobotu. A kdo bude tím hlavním lákadlem? Samozřejmě největší hvězdy Oktagonu! Jedinečný Karlos “Terminátor” Vémola, Pirát Krištofič vyráží dobýt ostrov a vysloužit si odvetu s Kinclem, v cestě mu ale stojí Bryczek, který má neskutečnou formu. Chybět nebude ani charismatický Vlado Lengál, obrovitý Dan Škvor a po vleklém zranění se vrátí také jedna z největších slovenských hvězd, Ivan “Buki” Buchinger. Během víkendu pak uvidíme i dva titulové zápasy. V pátek nás čeká přestřelka mezi dánským žralokem Magardem s Limou, který se pyšní sérií 11 výher v řadě a soupeři se mu dlouho vyhýbali. Sobotní menu pak nabídne souboj Losene Keity, dosud neporaženého doublechampa Oktagonu a Mate Sanikidzeho, o právoplatný titul pérové váhy.