Dřep s váhou

HealthFactoryTutorials
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 60 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 60 [taxonomy] => category [description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [parent] => 0 [count] => 238 [filter] => raw [cat_ID] => 60 [category_count] => 238 [category_description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 88 [name] => Tutorials [slug] => tutorials [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 88 [taxonomy] => category [description] => Naučte se správné provedení základních cviků z nejrůznějších programů včetně oblíbeného Les Mills. [parent] => 14 [count] => 30 [filter] => raw [cat_ID] => 88 [category_count] => 30 [category_description] => Naučte se správné provedení základních cviků z nejrůznějších programů včetně oblíbeného Les Mills. [cat_name] => Tutorials [category_nicename] => tutorials [category_parent] => 14 ) )

Nebojte se variant různých dřepů, protože vám někdy někdo řekl, že jsou špatné. Zvolte si variantu, zasaďte ji do tréninkového programu tak, aby to dávalo smysl, neubližovalo vám to, najděte vhodnou hloubku či postavení nohou, tak aby vás to posouvalo směrem k cíli. A nebo si hrajte s tou úžasnou variabilitou. Hrajte si, zkoumejte a rozšiřujte své dovednosti. 

Autor FitPraha

Školící centrum FitPraha

FitPraha je ojedinělý koncept, který spojuje 2 základní kurzy – kurz pro fitness trenéry a kurz pro výživové poradce.

Naším jasným cílem je tvořit fitness trenéry a výživové poradce, pro které je hlavní zdraví klientů, jeho zlepšování a postupnými kroky správné nastavení klienta v jeho každodenním životě.

Naším poselstvím je předávat informace, které jsou kvalitní, aktuální a funkční. Nabízíme rovněž možnost tyto informace rozšiřovat a prohlubovat na navazujících kurzech. Zakládáme si na profesionalitě, proto naši lektoři jsou skutečnými odborníky na probíraná témata.

fitpraha.cz