Trénuj jako Karlos!

FitnessTipyTrendy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 124 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 124 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 10 [name] => Trendy [slug] => trendy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 10 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 36 [filter] => raw [cat_ID] => 10 [category_count] => 36 [category_description] => [cat_name] => Trendy [category_nicename] => trendy [category_parent] => 0 ) )

Terminátor je postaven před asi největší výzvu letošního roku. Pojď se podívat, jak se 30. 12. v pražské O2 Aréně postaví svému největšímu rivalovi a současnému držiteli titulového pásu Oktagonu do 84 Kg, Patriku “Inspektorovi” Kinclovi. Jeho status šampiona si nárokuje právě Karlos Vémola, který titul držel v dřívější době, ale přišel o něj kvůli tomu, že nezvládl splnit váhové limity včas.

“Ten titul je můj, ty ho máš jen do konce roku,” pronesl sedmatřicetiletý rodák z Olomouce, když se v polovině září přehoupl přes klec v brněnské Winning Group Areně, kde jeho rival právě slavil vítězství nad Francouzem Alexem Lohoré. Rozpoutal tím vlnu vášní mezi fanoušky Oktagonu napříč republikou a i v samotné hale ho vyprovodil pískot a bučení návštěvníků turnaje. “Mezi Kinclem a Vémolou je příběh, který se stále vyvíjí,” řekl na následné tiskové konferenci promotér Ondřej Novotný. “Nevěděl jsem, že Karlos přeskočil pletivo, ale je to věc, o které se budeme bavit a i Patrik z ní bude benefitovat. Získal na svou stranu velké množství fanoušků, kteří odsoudí Karlův čin.”

Z Terminátora ale před zápasem sálá sebevědomí, které jasně prokázal v pořadu Tváří v tvář, kde se s Kinclem setkali poprvé od ohlášení očekávané titulové bitvy. „V zápase nikdy nebude dominovat a ví to. Může stejně jako v prvním zápase čekat, jestli udělám chybu. Je chytrej a na tu chybu bude čekat, já jí ale neudělám,” má jasno Terminátor. A jak se na sledovaný souboj chystá? I pomocí kruháče, který nám dal k dispozici a vy si tak sami můžete vyzkoušet, jak trénuje Karlos Vémola.

5 kol / vždy po odjetí minuta pauza

  1. Kolo: Přítahy na hrazdě (30 sec) + Mrtvý tah (30 sec) + Medicinbal o zem (30 sec) – 3 kola
  2. Kolo: Benchpress (30 sec) + tlaky jednoručky (30 sec) + Kliky s výskokem (30 sec) – 3 kola
  3. Kolo: Dřepy s činkou (30 sec) + Výskoky na bednu (30 sec) – 4 kola
  4. Kolo: Tahání vozíku / Tlačení vozíku (saně) – 5 minut tam/zpět
  5. Kolo: Tahání vozíku / Tlačení vozíku (saně) – 5 minut tam/zpět