Špatná nálada se vyskytuje u každého z mnoha různých důvodů

CvičeníFitnessHealthFactoryTipy
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 8 [name] => Cvičení [slug] => cviceni [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 8 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 45 [filter] => raw [cat_ID] => 8 [category_count] => 45 [category_description] => [cat_name] => Cvičení [category_nicename] => cviceni [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [2] => WP_Term Object ( [term_id] => 60 [name] => HealthFactory [slug] => healthfactory [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 60 [taxonomy] => category [description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [parent] => 0 [count] => 238 [filter] => raw [cat_ID] => 60 [category_count] => 238 [category_description] => Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. [cat_name] => HealthFactory [category_nicename] => healthfactory [category_parent] => 0 ) [3] => WP_Term Object ( [term_id] => 13 [name] => Tipy [slug] => tipy [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 13 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 124 [filter] => raw [cat_ID] => 13 [category_count] => 124 [category_description] => [cat_name] => Tipy [category_nicename] => tipy [category_parent] => 0 ) )

Někdy to způsobí nedostatek spánku, jindy jste ve stresu, nebo někdo prostě udělá něco, co vás opravdu, ale opravdu naštve.

Ať už jste naštvaní, smutní nebo úzkostní, špatnou náladu je docela těžké setřást. Naštěstí na to existuje jeden opravdu skvělý způsob, který prospěje vaší náladě a jako bonus navíc spálíte kalorie.

Krátkodobě cvičení zvedne náladu, když se cítíte na dně. Dlouhodobě může vyřadit mírnější formy klinické deprese. Poradíme, jaké druhy cvičení se hodí v boji proti špatné náladě.

Pokud jsi opravdu hodně naštvaný, jdi do toho tvrdě.

Myslíme opravdu, ale opravdu tvrdý trénink. Mluvíme o boxu, vysoce intenzivním intervalovém tréninku (HIIT) a silovém tréninku.

Zde je skvělý způsob, jak usměrnit svůj hněv a zároveň spálit tuny kalorií.

Nasměrujte svůj hněv a budete moci zasáhnout tvrději, vyskočit výš a potit se déle, než když budete v klidném stavu mysli. Box, HIIT  jsou ideální, když se cítíte nažhavení vztekem.

Když nejsi připraven na boxerský střet…

Staré dobré posilování je také super volba. Představte si jednokloubové pohyby, jako jsou bicepsové zdvihy, boční zvedání a tricepsové extenze.

Pomocí těchto jednoduchých cviků se můžete skutečně soustředit a nasměrovat tento hněv na stahovaný sval. Když se zlobíte, je těžké soustředit se na spoustu věcí. S každým jednokloubovým cvičením se můžete soustředit na jeden sval najednou.

Pokud jste smutní, skupinové lekce je vaše nejlepší volba.

Když máte splín, přítomnost jiných lidí vám může pomoci zvednout náladu, i když jsou to cizí lidé.

Skupinové tréninky nás naplní silnými endogenními opioidy, jinak známé jako endorfiny, které vám pomohou dostat se z vaší nálady. Společné sporty, skupinové kurzy nebo tanec vás spojí s vašimi vrstevníky, pomohou vám odvést pozornost od pocitu osamělosti.

Je čas přihlásit se na Zumbu, Afro Dance, Bodyjam, Vixen nebo Barre.

Na uklidnění mysli a koncentraci, jdi na lekce jógy nebo pilates.

Tato cvičení kombinují kvalitní koučování, meditaci a pozitivitu k boji s negativními myšlenkami a zároveň šetrně dopřejí svému tělu důkladný trénink. Odejdete s pocitem inspirace, klidu a možná i trochu rozbolavělých svalů (v dobrém slova smyslu!).

Pokud tyto druhy cvičení nejsou pro vás, další na řadě je vlastní kruhový trénink.

Vyberte si mezi šesti a osmi cviky, které procvičí celé vaše tělo. Můžete kombinovat odpor a kardio. Například po několika cvicích se závažím vrhněte se buď na 30sekundový sprint na běžeckém pásu nebo jednu minutu na veslařském trenažéru a poté se vraťte k činkám. Jeho cyklický charakter je uklidňující.

Máte lepší náladu už jen pomyšlení na všechny ty tréninky, které vám v budoucnu zajistí pocit štěstí? Mysleli jsme si to, tak na co ještě čekáte?