Jakub Jíra – chybí mi fitko

FitnessStories
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 9 [name] => Fitness [slug] => fitness [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 9 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 83 [filter] => raw [cat_ID] => 9 [category_count] => 83 [category_description] => [cat_name] => Fitness [category_nicename] => fitness [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 81 [name] => Stories [slug] => stories [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 81 [taxonomy] => category [description] => [parent] => 0 [count] => 11 [filter] => raw [cat_ID] => 81 [category_count] => 11 [category_description] => [cat_name] => Stories [category_nicename] => stories [category_parent] => 0 ) )

Dalším adeptem na zákaznickou zpověď je tentokrát Jakub Jíra, který navštěvuje náš klub v Palladiu. S Jakubem jsme probrali, jak se aktuálně udržuje v kondici a jak vnímá současnou situaci. 

Vystudoval jsem gymnázium a dostal jsem se na Západočeskou univerzitu v Plzni, obor politologie. Studia na vysoké škole jsem zanechal, protože mám pocit, že v dnešním světe mi vysokoškolský titul už není platný. Je mi 23 let a do 19 let jsem žil s rodiči v Táboře. Nyní už 4 roky žiju v Praze. 

Fitko mi chybí a chybí mi režim

Moc se těším na atmosféru fitka, cvičit ven nechodím. Neustále to svádím na to, že není čas, ale pravda je taková, že mě to nebaví. Baví mě cvičit na strojích, nejraději cvičím ramena a záda, a to bez vah zkrátka nejde. Trénoval jsem přes 2 měsíce pod trenérem Rumenem, ale podnikám a nedokázal jsem to časově ukočírovat tak, aby to fungovalo pro oba výhodně. Nicméně jsem za i tak krátkou dobu s ním vděčný. Svůj efekt to zanechalo, zhubl jsem a naučil jsem se držet stravu a režim. Teď stravu nedržím, ale vím, že až se znova otevře najedu na to znova. Cítil jsem se dobře a nebyl jsem vůbec nemocný. 

Něco mi to vzalo ale…

Nynější situace mi vzala pohodlný život, tolik jsem se předtím ,,nenadřel“. Měl jsem se líp, vydělával jsem víc peněz. Živím se tím, že jsem promotér. Komunikuju s influencery a děláme akce, to bohužel nyní dělat nemohu. 

Není to ale vše tak zlé. Díky tomu, že jsem neměl na výběr jsem se donutil na sobě pořádně zamakat. Za odměnu jsem objevil nové lidi a kontakty a myslím si, že do budoucna to pro mě znamená hodně. 

Chtěl bych vám všem říct

Je to klišé, ale dělejte všichni hlavně to, co vás baví. Obklopujte se dobře naladěnými lidmi, co vás někam posunou. Buďte v myšlenkách pozitivní a zdravotně negativní 😊