Cvičení pro těhotné VI.

Online tréninkTutorials
Array ( ) Array ( [0] => WP_Term Object ( [term_id] => 14 [name] => Online trénink [slug] => online [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 14 [taxonomy] => category [description] =>

Živé vysílání a rozsáhlá knihovna

Cvičení dostupné kdykoliv a kdekoliv

Profesionální trenéři Form Factory

[parent] => 0 [count] => 4257 [filter] => raw [cat_ID] => 14 [category_count] => 4257 [category_description] =>

Živé vysílání a rozsáhlá knihovna

Cvičení dostupné kdykoliv a kdekoliv

Profesionální trenéři Form Factory

[cat_name] => Online trénink [category_nicename] => online [category_parent] => 0 ) [1] => WP_Term Object ( [term_id] => 88 [name] => Tutorials [slug] => tutorials [term_group] => 0 [term_taxonomy_id] => 88 [taxonomy] => category [description] => Naučte se správné provedení základních cviků z nejrůznějších programů včetně oblíbeného Les Mills. [parent] => 14 [count] => 30 [filter] => raw [cat_ID] => 88 [category_count] => 30 [category_description] => Naučte se správné provedení základních cviků z nejrůznějších programů včetně oblíbeného Les Mills. [cat_name] => Tutorials [category_nicename] => tutorials [category_parent] => 14 ) )

Pokračujeme v naší sérii jednoduchých cviků pro těhotné. Aktivní pohyb je důležitý v každém životním období.

Autor Eunika Moješčík

Soukromá porodní asistentka

Jsem soukromá porodní asistentka a porodní asistenci a práci se ženami se věnuji téměř 10 let. Mám ráda aktivní životní styl, ať je to silový trénink, běh, tanec nebo moje oblíbená turistika. Tyhle záliby jsem si chtěla ponechat i v době těhotenství a po porodu, a tak se také stalo. Sama jsem si na sobě vyzkoušela, že i jako těhotná, nebo žena s miminkem, se mohu nadále věnovat svým koníčkům. Proto v tom také podporuji další ženy a vedu cvičení pro těhotné a ženy po porodu.